CASAL OLLER


OBJECTIUS DE L’ENTITAT

La Residència Casal Oller era una antiga casa d’estiueig i des del 1991 està donada d’alta com a residència per a la gent gran.

Som una entitat sense ànim de lucre que treballem per i amb les persones grans. En una casa on la persona pot donar continuïtat a la seva vida donant valor a l’etapa de la vellesa des d’una dimensió personal, familiar, social i comunitari.

Treballem perquè la persona sigui el centre d’atenció, tenint en compte les seves necessitats i desitjos, centrant-nos en les seves capacitats i no en les seves mancances i compartint les decisions amb la persona i/o amb qui decideixi per ella.


ACTIVITATS

  • Oferim que el Casal Oller pugui passar ser la casa de la persona gran si així ho necessita. Vetllem per mantenir la seva qualitat de vida a tots nivells.
  • Oferim l’acompanyament a través d’un equip interdisciplinari complert: treballadora social, equip de gerocultores (matí, tarda i nit), infermera, metge, fisioterapeuta, psicòloga, terapeuta ocupacional, educadora social, professionals de la neteja i cuina pròpia.
  • Treballem per tenir una proximitat i col·laboració amb la família de la persona que decideix venir a viure al Casal Oller.
  • Promovem intercanvis amb les associacions, entitats del poble d’Hostalets de Balenyà per seguir vinculats en l’entorn comunitari.